Sökområde Landskrona Skåne Sverige

Tillbyggnad Landskrona

Tillbyggnad Landskrona - Dags för tillbyggnad? & ni letar efter någon i Landskrona som kan hjälpa er med tillbyggnaden. Kontakta då Arkitekt Hans Boman. Jag hjälper både privatpersoner och företag med hela processen, från att skissa upp hur er tillbyggnad ska se ut till att tillbyggnaden är färdig.

Tillbyggnad Landskrona | Arkitekt Hans Boman

Arkitekt Hans Boman hjälper dig med din nya tillbyggnad!

Jag har varit verksam som arkitekt sedan 1979. Egen verksamhet har jag periodvis drivit sedan 1986. 

Jag har bred erfarenhet av allehanda projekt, allt från ombyggnader av flerfamiljshus till kontor, skolor och villor – nybyggnader, om- och tillbyggnader – ja, till och med kloster (se särskild plats på min hemsida). Som kommunanställd har jag parallellt haft privata kunder som behövt hjälp med om- och tillbyggnader av sina hem. Jag har som yrkesverksam även arbetat med detaljplaner (som konsult och på kommun) och översiktsplaner (kommun).

Min kompetens spänner över hela spektrumet – skissarbete, bygglovshandlingar, arbetshandlingar.

Under två år vid millennieskiftet var jag anställd på Spargodt byggmagasin i Tågarp. Företaget var specialister på traditionella byggmetoder och tillhandahöll byggmaterial för återbruk samt rådgivning.

Tveka inte kontakta mig när ni planerar eran tillbyggnad i Landskrona så hjälper jag dig! 


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information