Sökområde Landskrona Skåne Sverige

Frisör Landskrona

Frisör i Landskrona. Letar ni efter en frisör i Landskrona? Boka då en tid på Eddys Frisör & Shop. Vi & våra frisörer tror på att frisk hårvård är en viktig del av en hälsosam livsstil. Genom kunskap blandad med passion ser vi till att du ser & mår som bäst. Varmt välkommen till din lokala hårsalong

Frisör Landskrona | Eddys Frisör & Shop - Storgatan 23

Välkommen till Eddys Frisör & Shop

Här på Eddys låter vi vår kreativitet ta över behandlingarna. Våra frisörer både färgar och klipper, damer eller herrar, unga och gamla. Vi vet att en klippning kan förändra ditt personliga utseende väldigt mycket, därför försöker vi att noggrant komma överens med dig vad du passar i innan vi sätter saxarna i ditt hår. Men likaså fräschar våra frisörer gärna upp din tidigare frisyr om du trivs i den.

Om ni vill boka en tid hos eran lokala frisör i Landskrona så besök gärna vår hemsida där ni även kan kolla in våra priser samt vilka behandlingar som vi kan erbjuda er.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information