Sökområde Landskrona Skåne Sverige

Bygglov Landskrona

Bygglov i Landskrona. Behöver ni hjälp med att ansöka om bygglov i Landskrona? Kontakta då Arkitekt Hans Boman. Mitt mål är att göra det enklare för både privatpersoner som företag med att skaffa bygglov. Med flera års erfarenhet inom byggindustrin & kan därför lova att ansökan om bygglov sköts professionellt

Bygglov Landskrona | Arkitekt Hans Boman - Vi hjälper dig med bygglov

Arkitekt Hans Boman - Hjälper dig med bygglov

De senaste årens ändringar i bygglagstiftningen har inte gjort det enklare för dem som inte har byggande som yrke att hänga med i alla turer och skaffa bygglov som ska passeras innan det är klart att flytta in.

Bygglov, anmälan, kontrollplan och kontrollansvarig samt tekniskt  samråd, friggebod och attefallshus – ja det är många begrepp att hålla reda på!

Efter tjugo år som konsulterande arkitekt och femton år som arkitekt i kommunal tjänst kan jag hjälpa Er att förverkliga era byggdrömmar – från skisser och utredningar, till bygglov och arbetsritningar.

Låt mig vara er lots genom den svårnavigerade skärgård som våra lagar och bestämmelser bildar!

Om ni vill ha hjälp med bygglov i Landskrona kontakta mig, besök då min hemsida och fyll i kontaktformulär.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information