Sökområde Landskrona Skåne Sverige

Byggfirma Landskrona

Välkommen till Plusway AB - din lokala byggfirma i Landskrona. Alla typer av byggnationer Vare sig du har ett stort byggprojekt, eller ett lite mindre sådant, så kan du erhålla professionell hjälp här hos oss på Plusway AB. Vi besitter en bred kompetens inom byggbranschen och arbetar dessutom med energisparande bygge.

Byggfirma i Landskrona | Plusway AB

Välkommen till Plusway AB

Byggservice i Landskrona & Lund med omnejd

Byggbolaget Plusway AB är relativt nystartat, men trots detta så har jag som äger och driver firman ändå arbetat i byggbranschen i 10 år.

Under 8 av de åren, så jobbade jag med energisparande bygge vilket är någonting som jag gör än idag med Plusway AB.
Firman har kontakter inom bygghandeln i övriga Europa och kan därför ordna byggmaterial från utlandet till betydligt billigare pris än vad man kan få i Sverige.
Detta gäller dock större projekt.

Dessutom samarbetar Plusway AB med utländska företag som arbetar inom olika byggbranscher. Så ifall ni behöver fler händer, så kan vi ordna det med i såväl Landskrona som Lund och andra närliggande områden.

BADRUMSRENOVERING
Funderar du i Helsingborg med omnejd
på att renovera ditt badrum?
Hos Plusway AB så kan du få kvalitetsmedveten hjälp med badrumsrenovering genom firmans skickliga hantverkare som har många år av erfarenhet och en bred kompetens inom byggbranschen. Vi anpassar vårt arbete specifikt utefter kunds uppdrag samt förutsättningarna för det uppdraget för att kunna leverera ett så snyggt, hållbart och professionellt resultat som möjligt. På så sätt siktar vi på att våra kunder ska känna sig 100% nöjda. Har du några som helst frågor eller funderingar kring badrumsrenovering och vad vi kan göra för just dig i Helsingborg med omnejd, så är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss så återkommer vi så fort vi kan!

Alla typer av byggnationer
Vare sig du har ett stort byggprojekt, eller ett lite mindre sådant, så kan du erhålla professionell hjälp här hos oss på Plusway AB. Vi besitter en bred kompetens inom byggbranschen och arbetar dessutom med energisparande bygge.

Energisparande gäller framförallt när vi bygger ett hus från grunden. Detta innebär att vi lägger fokus på alla de aspekter som man kan påverka för att få ett så energisparande hus som möjligt. Med vår hjälp så kan du komma att spara 8-10 ggr mer värme/pengar jämfört med ett standardbygge. Har du ett projekt som du vill ska utföras med energisparande i åtanke, så hjälper vi dig att nå ett bra resultat. Kort sagt – vi jobbar, du sparar. Även under renoveringar kan vi till viss del hjälpa dig att energispara.

Utöver det kan ni få vår hjälp med det mesta inom byggbranschen, oavsett vad det gäller. Vi på Plusway AB tar oss an de flesta arbeten, vår huvudvision är att varje kund ska bli så nöjd som möjligt. Oavsett om det är en liten renovering eller ett husbygge från grunden ser vi till att ni får all den hjälpen ni behöver.

Ni kan få vår hjälp med bland annat:

  • Fasad
  • Kakel/klinker
  • Golv
  • Gips
  • Målning
  • Tak

RENOVERING
Få proffshjälp med din renovering
Här hos oss på Plusway AB så kan du få kvalitativ hjälp med det mesta inom bygg och renovering. Vi vänder oss till såväl företag som föreningar och privatpersoner. Inget uppdrag är för stort eller för litet. När du väljer att vända dig till oss, så får du dessutom gratis rådgivning kring hur man på bästa sätt kan skapa en energisparande bostad och detta implementeras givetvis även utefter dina önskemål och förutsättningar till det arbete som vi utför. F-skatt och rotavdrag finns. För mer information om Plusway AB och vad vi kan göra för just dig och ditt projekt, så är du alltid välkommen att höra av dig så besvarar vi alla dina eventuella frågor eller funderingar!

Välkommen att kontakta oss
0762-48 66 03
oleg@plusway.se

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information